inoxvrbovsek sq certifika

POLIESTERSKA OHIŠJA ČRPALIŠČ

Sodobni kanalizacijski sistemi v ravninskih naseljih ne morejo delovati brez kanalizacijskih črpališč. Vanje se gravitacijsko stekajo odpadne vode, iz njih pa jih nato črpamo preko tlačnega voda po sistemu naprej.

Ohišja črpališč so lahko betonska ali poliestrska. Poliestrsko ohišje črpališča ima prednost v zagotovljenem popolnem tesnenju in možnosti vgradnje v kratkem časovnem obdobju (le nekaj ur), kar je na območju aktivne talnice izredno pomembno.

Naš način izvedbe črpališč je takšen, da najprej opravimo temeljite izmere na terenu,  jih primerjamo s projektom in projektnimi dimenzijami, nato damo v izdelavo poliestrsko ohišje črpališča, vključno z vsemi priključnimi kosi in pritrdilnimi ploščami črpalk.

Takšno ohišje pripeljemo na teren, ga pravilno postavimo in pritrdimo. Nato ga v primeru prisotnosti talnice delno napolnimo z vodo zaradi nevarnosti vzgona. Za tem ga priključimo na pripravljene cevovode, gradbeni delavci pa ga obbetonirajo z balastnim betonom.

Po končanih gradbenih delih pripeljemo »plavajočo« AB ploščo z integriranim pokrovom in opravimo montažo črpalk, cevovodov in armatur in je črpališče pripravljeno za delovanje.

V primeru kakršnihkoli vprašanj in dilem nas prosim pokličite in vam bomo z veseljem predlagali tehnične rešitve in svetovali ustrezen postopek izvedbe in celovito rešitev…

Reference: več kot sto opremljenih kanalizacijskih objektov po Sloveniji (Primorska, Savinjska dolina, Prekmurje – če želite organiziramo predstavitev opreme na objektu…

iv

 Spodnja Rečica 81a
SI-3270 Laško
SLOVENIJA

t +386 3 734 5000
f +386 3 734 5009

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.