inoxvrbovsek sq certifika

Voda

Voda je vir življenja – zato si zasluži zdrav odnos in gospodarno ravnanje.

PITNA VODA

Pitno vodo zajamemo ali črpamo iz globin in jo transportiramo po ceveh in vodovodnih objektih do porabnika. Višji standardi kakovosti in novi materiali so tudi na področju pridobivanja in transporta vode prinesli precej novosti.

Zadnjih petnajst let opažamo velik porast vgrajevanja inox opreme v vodovodne objekte (vrtine, črpališča, vodohrane, raztežilnike, vodarne). Povsod kjer smo inox opremo vgradili v  en objekt, naročnik ne naroča več drugih materialov – samo še inox. Za na začetku nekoliko višjo ceno dobite opremo, ki je ni več potrebno več vzdrževati – je večna…

V vodovodnih objektih je precej vlage, ki hitro poškoduje opleske, tlake in barvo jeklenih in LTŽ izdelkov, kar ima za posledico odstopanje ometov, barve in rjavenje in zahteva pogosto vzdrževanje.

Inox hidromehanska in vgradna oprema v kombinaciji s keramičnimi oblogami sten in tal dolgoročno popolnoma reši problem vzdrževanja. Naši prvi objekti z inox opremo in keramiko iz leta 1994 še vedno izgledajo kot novi – na vašo željo organiziramo ogled takega objekta.

Inox materiali so zdravstveno neoporečni (inox je material za medicinsko opremo), so hitro dobavljivi tudi po meri, objekti z inox opremo so lepi – čisti, zaradi množične uporabe pa so tudi cenovno zelo sprejemljivi.

Pri nas lahko hidromehansko opremo vodovodnega objekta po vaši ideji konstruiramo, svetujemo, izdelamo po meri, zmontiramo ali pa samo izdelamo in/ali zmontiramo…

V primeru potrebne hitre adaptacije starega objekta vam lahko po temeljiti predhodni pripravi celotno »staro« opremo objekta zamenjamo za novo inox opremo v nekaj urah – potrebna je le nekajurna prekinitev. Imamo namreč več usposobljenih ekip in vso potrebno opremo (rezanje z diamantom, Sika tesnenje, itd.).

V kolikor pa je adaptacija dolgotrajnejša, vam pripeljemo in postavimo mobilno enoto za oskrbo s pitno vodo imenovano vodoblok. To je toplotno izolirana inox cisterna 5 m3 integrirana v lahek priklopnik, ki ga lahko vleče vsako osebno vozilo. V armaturni celici vodobloka so vzpostavljene vse hidravlične funkcije črpališča, vodohrana ali raztežilnika. Pred adaptacijo obstoječega objekta vzdrževalci z by-pas-i prevežejo delovanje vseh funkcij.

Smo edini specializirani proizvajalec inox opreme vodovodnih objektov s celotnim asortimanom v Sloveniji. Na osnovi bogatih izkušenj in povratnih informacij od upravljalcev s terena v zadnjih desetletjih smo razvili in izboljšali skoraj vse potrebne inox izdelke.