inoxvrbovsek sq certifika

TIPSKI CEVNI KOSI PO MERI

V zadnjem desetletju opažamo močan porast inox cevne opreme v vodovodnih objektih, kar je posledica prenosa preizkušene inox tehnološke opreme iz prehranbene industrije na teren – v zaprte vlažne prostore, kar vodovodni objekti običajno so.

Prednosti inox cevovodov so v trajni korozijski odpornosti, posledično ukinitvi vzdrževanja in v popolni konstrukcijski prilagodljivosti.

 

Po danih merah izdelujemo tipske t.i. fazonske kose, ki sicer obstajajo v LTŽ izvedbi, kot npr:

  • FF kose
  • Q – kose
  • R – kose
  • T – kose

Izdelujemo pa tudi nestandardne cevne sklope, ki so v bistvu združeni zgoraj našteti, z ukinitvijo nepotrebnih spojnih mest in prilagojeni na potrebne dimenzije.

Inox cevne kose prirobnično spajamo na armature ali med seboj.

Pri izvedbi inox cevovodov je zelo pomembna:

  • ustrezna izbira in priprava materialov,
  • ustrezno varjenje v zaščitnem plinu (znotraj in zunaj zvara),
  • po varjenju ustrezno mehansko čiščenje in kemična pasivacija obdelovanih mest,
  • strokovna montaža in zaščita pred nadaljnimi poškodbami.
Pri nas inox cevovode vodovodnih objektov že desetletja uspešno izvajamo (doslej smo opremili več kot 600 objektov) – imamo ustrezno opremo, kadre in izkušnje. Izdelke (v katalogu hidromehanske opreme) vam lahko izdelamo po meri in pošljemo v nekaj dneh kamorkoli v Sloveniji. Najpogosteje inox cevne kose določimo na osnovi ogleda in načrta, nato pa jih izdelamo in zmontiramo skupaj z ostalimi armaturami.

V primeru kakršnihkoli vprašanj in dilem nas prosim pokličite in z veseljem vam bomo  predlagali tehnične rešitve in svetovali ustrezen postopek izvedbe in izdelke…

Reference: več kot 600 opremljenih vodovodnih objektov po Sloveniji – če želite organiziramo predstavitev opreme na objektu najbližje vam…

iv

 Spodnja Rečica 81a
SI-3270 Laško
SLOVENIJA

t +386 3 734 5000
f +386 3 734 5009

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 Katalog inox cevovodi
(Pdf, 175 KB)